Home > Ovdje & Sad > Putujemo u Evropu – ...
Putujemo u Evropu – AfterPromocije (10/11.2009.)


 

U Sarajevu, Banja Luci, Tuzli i Mostaru učesnici ovogodišnjeg projekta Putujemo u Evropu organizirali su svoje after-promocije o iskustvima sa jednomjesečnog putovanja Evropom.

Prva promocija održana je u Banja Luci 15. oktobra 2009. godine, u sklopu koje su prezentirane fotografije sa putovanja uz video prezentaciju, promotivne bedževe i majice. Na samoj promociji koja je održana u Studenskom centru Banja Luka prisustvovalo je stotinjak studenata. 

U Tuzli 16. oktobra 2009. godine u Domu mladih Tuzla realizirana je prezentacija o putovanju i proejkte, te posebna izložba uz europski koktel za 50-ak posjetitelja ovog događaja. 

U Sarajevu (Cinemas/ex  Sloga) 04. novembra 2009. uz 100-njak studenata predstavljena su iskustva četvero učesnika projekta Putujemo u Evropu, uz projekciju fotografija, zabavni kviz sa nagradama, kao i detaljnije informacije koje pomažu mladima da jeftinije i lakše putuju. Taj događaj je ujedno bio uvod i u studentski klub Munja – još jedan projekt OIA-e za osnaživanje studenata i promociju njihove mobilnosti.

Više info na www.hajmo.ba

 

© 2009 OIA    |    legal rights    |    Sajt priredio Team Consulting